Megosztás:
  • 2020.02.18. -
  • AutTel Admin

Beszáll a Dakar-raliba a Jeep?

Beszáll a Dakar-raliba a Jeep?

A Mojave sivatagról kapta a nevét, de fontosabb, hogy Desert Rated (kb. sivatag-kompatibilis) címkét kapott a Jeep Gladiator legújabb kiadása.

Az autót kifejezetten sivatagi használatra optimalizált tartozékokkal és cserealkatrészekkel szerelték fel, a különleges (elöl megkettőzött) lengéscsillapítóktól kezdve a megerősített vázszerkezeten és tengelyeken át a speciális abroncsokig. Különlegesek az első sportülések is, elöl 25 mm-rel megemelték a futóművet, a nyomtávot 12 mm-rel szélesítették ki, alulról ezüst színű lemez védi a sérülésektől.

Az év második negyedévétől forgalmazott Gladiator Mojave Command-Trac összkerékhajtási rendszert kap felezővel és zárható hátsó differenciálművel. Utóbbi akár gombnyomásra, nagy sebességnél is reteszelhető; erre most először kínál lehetőséget a Jeep.

Az autót kifejezetten homokba tervezett küszöbvédő elemekkel szerelték fel.

Beszáll a Dakar-raliba a Jeep? 2

Már csak az a kérdés, hogy a Desert Rated sorozat megjelenéséből következtethetünk-e arra, hogy a Jeep hivatalos formában is szeretne részt venni terepralikon – mondjuk a Dakaron? Ha elképzelünk egy ilyen Gladiator Mojave modellt mondjuk a konszerntestvér Dodge brutális SRT Hellcat motorjával kombinálva, bizony nem hangzik rosszul az ötlet…

 

Beszáll a Dakar-raliba a Jeep? 3
Az autóbérlés számunkra az elégedett ügyfeleink által válik értékké. Magas színvonalú szolgáltatásunkkal kívánunk kitűnni a tömegből, azáltal, hogy folyamatosan szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit.

Papp Tibor / Vezérigazgató

Kapcsolat

Autotelikus Management Zrt.
adószám: 25795514-2-43

Telephely: 1106 Budapest, Maglódi út 6. (Gitár u. felőli sarok)

A telephelyen a gépjárművek átvétele csak előzetes egyeztetés után lehetséges.

Már Viber-en is elérhetőek vagyunk!

Mobil: +36 20 423 8392
Telefon: +36 1 5500 733
Fax: +36 21 311 1520

Nyitva tartás:
H-P 8:00-19:00
Sz: 9:00-12:00
Nyitvatartási időn túl plusz felárat számolunk fel.

Közösségi hálózatok