• 2020.02.18.
  • Autotel Admin

Beszáll a Dakar-raliba a Jeep?

Kifejezetten sivatagi használatra felkészített modellel lépett piacra a Jeep. A Gladiator Mojave pickupot később további Desert Rated kivitelek is követik majd.

  • 2019.04.23.
  • Autotel Admin

Ha kíváncsi vagy, miként kell/lehet ésszel terepezni

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a vezetéstechnika finomítása biztonságunk és az autó technikájának megóvása érdekében is nagyon fontos. Mivel egyre népszerűbbek a szabadidő-autók, egyre többen gondolják úgy, hogy belekóstolnak a terepjárásba. Ami kapcsán persze nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hol vannak autónk és saját határaink. Erre a lehető legjobb egy terepjárós vezetéstechnikai tréning, amilyeneket már több mint 10 éve kínál a Hungaroring Off-Road Centrum[/url], ugyanakkor az autótulajdonosoknak többsége még mindig nem járt ilyenen. Nekik és a terepjárás iránt akár autó nélkül érdeklődőknek is szól az először tavaly megrendezett, s rögtön nagy sikert aratott Pickup & 4×4 Fesztivál, amit idén július 14-én rendeznek meg – nem csak a Hungaroring Off-Road Centrumban, hanem magán a Hungaroring aszfaltján, s az általa körülzárt Groupama Tanpálya területén is.

Az autóbérlés számunkra az elégedett ügyfeleink által válik értékké. Magas színvonalú szolgáltatásunkkal kívánunk kitűnni a tömegből, azáltal, hogy folyamatosan szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit.

Papp Tibor / Alapító

Kapcsolat

Autotel - autóbérlés

Telephely: 1106 Budapest, Maglódi út 6. (Gitár u. felőli sarok)

Flottakezelés, bérlés: +36 20 423 8392
Iroda, pénzügy: +36 1 5500 733

Nyitva tartás:
Telefonon egész nap elérhetőek vagyunk, viszont az autók átvétele csak előzetes egyeztetés után lehetséges!

Közösségi hálózatok