Kérdése van?
Segítünk

RÉSZLETES FELTÉTELEINK MEGISMERÉSE ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, MINDEN ESETBEN OLVASSA EL AZ ÁSZF-ET, ÉS A BÉRLETI SZERZŐDÉST – AZ ABBAN FOGLALT FELTÉTELEKKEL NYÚJTJUK SZOLGÁLTATÁSUNKAT. BÁRMILYEN KÉRDÉS ESETÉN MUNKATÁRSAINK KÉSZSÉGGEL ÁLLNAK RENDELKEZÉSÉRE.

Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK letölthető ITT (PDF) – ÁSZF AUTOTEL 2017 01 23

Az ADATVÉDELMI NYILATKOZAT itt olvasható!

Hol talál minket?

Telephelyünk címe: 1114 Budapest Abádi tér és 1048 Budapest Külső Szilágyi út – az autók átadás-átvétele itt történik. Nyitvatartás: H-P 8:00-19:00; Sz: 9-12:00. Természetesen az autó kiszállítását is vállaljuk, így azt az Ön által megjelölt címen is átveheti.

Mi a teendő műszaki probléma, vagy baleset esetén?

Hívja a 06-20-423-83-92 számot (hotline). Ne próbálja meg a járművet saját hatáskörében megjavítani, megjavíttatni. Ha a jármű meghibásodást jelez, vagy ilyen problémát tapasztal, keressen minket. A bérbeadó előzetes tájékoztatása nélkül ne tegyen jognyilatkozatot (baleseti bejelentő). Ha balesetet okoz, vagy szenved, szintén haladéktalanul keressen minket.

Külföldre vihető a bérautó?

A szerződés szerint alapvetően nem, de természetesen előzetes egyeztetést követően lehetőséget biztosítunk rá. Kérjük, ilyen szándékát mindenképpen előre szíveskedjen jelezni!

Dohányzó jármű bérelhető?

Nem – az általunk bérlésre biztosított járművekben tilos a dohányzás. Fontos továbbá, hogy amennyiben mégis megteszi, a többi utas érdekében kénytelenek vagyunk ózonos tisztítási eljárást alkalmazni, mely jelentős költséggel jár (25.000 Ft + ÁFA) és ezt Önnek kell állnia.

Kártyával is lehet fizetni?

Természetesen igen, társaságunk mobil POS termináljával akár a telephelyünkön, akár kiszállítás esetén az Ön címén is van erre lehetőség.

Ki bérelheti és használhatja a járművet?

Kizárólag olyan – a Bérleti Szerződésben megjelölt Bérlő, vagy ott névszerint megjelölt más – személy jogosult használni, aki a használat megkezdése időpontjában a 21. életévét már betöltötte, érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik, és ezen engedélyt legalább két éve szerezte.

Mire hogyan nem használható a jármű?

Nem engedélyezett az off-road használat / terepezés, versenypályán, edzésre, maximális terheléssel történő használat,  olajszint, olaj elfolyása, vagy bármely üzemképességet akadályozó műszaki hiba esetén a jármű használata. Tilos a gépjárművet üzletszerűen személyszállításra használni, szeszesitaltól befolyásolt állapotban, avagy a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt, továbbá járművezetésre egyébként alkalmatlan állapotban vezetni. Természetesen tilos a jármű rongálása is, de ebbe a körbe tartozik az is, hogy a jármű, vagy annak alkatrésze, dokumentációjának elhagyása, elvesztése, megrongálódása esetén ezért felelősséggel tartozik. (Pl. rendszám, kulcsok, forgalmi engedély elhagyása)

Mi a legrövidebb bérleti idő?

A legrövidebb bérelési időtartam járművenként eltér – kérjük, ezzel kapcsolatban kérje ajánlatunkat, munkatársaink tájékoztatását, illetve a weboldalon feltüntetett bérlési időre vonatkozó megjegyzéseket. Egyik jármű sem bérelhető ugyanakkor 1 naptári napnál rövidebb időszakra.

Milyen állapotban kell visszaadni a járművet?

A bérlés esetén olyan állapotban kérjük visszahozni a járművet, amilyenben Ön elvitte tőlünk – ezt természetesen átadáskor és átvételkor is dokumentáljuk. Ez nem pusztán a műszaki állagra igaz, hanem kérjük, hogy teli tankkal és tisztán vehessük vissza azt Öntől.

Hogyan foglalhatja vagy bérelheti a járműveket?

IDE KATTINTVA KIVÁLASZTHATJA A JÁRMŰVET ÉS A BÉRLÉSI IDŐSZAKOT. Természetesen telefonon is jelezheti szándékát a + 36 20 423 8392 számon

Az autóbérlés számunkra az elégedett ügyfeleink által válik értékké. Magas színvonalú szolgáltatásunkkal kívánunk kitűnni a tömegből, azáltal, hogy folyamatosan szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit.

Papp Tibor / Vezérigazgató

Kapcsolat

Autotelikus Management Zrt.
adószám: 25795514-2-43

Telephely: 1106 Budapest, Maglódi út 6. (Gitár u. felőli sarok)

A telephelyen a gépjárművek átvétele csak előzetes egyeztetés után lehetséges.

Már Viber-en is elérhetőek vagyunk!

Mobil: +36 20 423 8392
Telefon: +36 1 5500 733
Fax: +36 21 311 1520

Nyitva tartás:
H-P 8:00-19:00
Sz: 9:00-12:00
Nyitvatartási időn túl plusz felárat számolunk fel.

Közösségi hálózatok